top of page
home.jpg

Info om kurserna:

  • Awakening the illuminated heart, ATIH, Drunvalo Del1

  • Alltet är kärlek, Drunvalo Del2

  • Att tjäna alltet, Drunvalo Del3

KURSER OCH AKTIVITETER PÅ ATELJÉ LÖVÅS OCH RUNT OM I NORDEN.

Här finner du först en Almanacka,sen presentation om de respektive kurserna, efter det mer förklarande info om platser, boende osv.

 

Almanacka:

2024

Part 1, ATIH Awakening The Illuminated Heart,    FULLBOKAT!

11:th - 14:th of January

Arild, Skåne, Sweden, about 40 min from Helsingborg.

Please note, this workshop will be in English! If you need some translation to Swedish - You will get it! : )

Del 1, ATIH Awakening The Illuminated Heart,

8 - 11:e februari

Persöbyvägen 194, 946  91, ROKNÄS, Piteå, Sverige

Del 1, ATIH, Awakening The Illuminated Heart,

14 - 17:e mars, Stocklycke Vandrarhem, Omberg, Sverige

UTFÖRLIGARE INFO OM KURSERNA LÄNGRE NER PÅ SIDAN!

 

FLERA KURSER UNDER PLANLÄGGNING!

Flera ATIH-kurser eller Alltet är kärlek? Både i Sverige, Norge och Danmark. Har du sex deltagare?

Ring mig – jag kommer!

Käre läsare, här kommer en beskrivning av Drunvalos Melchizedeks kurs Del 1 ATIH, Awakening The Illuminaded Heart.

Jag önskar dig Hjärtligt Välkommen till denna kurs.

” Den allra viktigaste resa vi någonsin kommer att göra är de 30 centimetrarna från hjärnan till hjärtat”. Grandmother Agnes Baker Pilgrim. Och det är exakt vad vi kommer att göra och mycket, mycket mer.

I den här kursen kommer Drunvalos Melchizedeks samlade arbete att förmedlas. I ditt inre kan du redan det här och Drunvalo kallar det School of Remembering och själva kursen Awakening The Illuminated Heart.

Den innehåller uråldrig helig visdom från mysterieskolor i Egypten och från ursprungsbefolkningar från hela världen, kombinerad med vetenskapens  allra nyaste forskningsrön.

OBS! Delar av kursen är nu ett obligatorium inom NASA för dem som ska anställas till en högre befattning. Det är bland annat området som rör Coherence.

Kursen ger större kreativitet, bättre stresshantering, effektivare problemlösning och ett allmänt lugnare sätt att vara.

Kursen är upplagd med kortare block med forskningsbaserad teori och sen övningsuppgifter och meditationer för att förstå teorin i praktiken.

Du kommer att återupptäcka din allra heligaste plats i hjärtat och där till en mycket specifik punkt där du åter blir ETT med  ALLT.

Från just den här punkten kan vi Drömma en ny verklighet för Moder Jord.

Den här kursen beskriver och ger övningar där du till fullo förstår och kan hantera  Ascension.

Här möter du bland annat:

• Drunvalo Melchizedek’s The School of Remembering

• Claudette Melchizedek “Blå skola”, att genom dröm skapa från hjärtat.

• Meditationer

• Skillnaden mellan, Att skapa från hjärnan, Att skapa från hjärtat

• Du kommer att aktivera din gloria och dina strålar av ljus. Inom kyrkan benämnt korsgloria.

• Kunna styra processen med att öppna och stänga tredje ögat.

• Aktivera din Mer-Ka-Ba från hjärtat som då blir permanent och levande!

• Programmera Mer-Ka-Ban och skapa en extern  Mer-Ka-Ba.

•Förstå  Skapelseprocessen från hjärtat och att kunna vara delaktig i att skapa en ny framtid för mänskligheten.

 

 Aktivera MERKABAN? Vad är det? Merkaban är ett elektriskt och elektromagnetiskt fält som roterar runt dig när den är aktiverad. Det är den som gör det möjligt att färdas till andra dimensioner och att välja om du vill reinkarnera eller inte. När den INTE är aktiverad har du inget val. Du reinkarnerar. Många traditioner har minnet kvar av Merkaban, Judarna har sin symbol – den 6-uddiga stjärnan, Arabvärlden har den flygande mattan, Det är ”Guds öga”, Hezekiels himmelsvagn, Tarots – Chariots of fire,  Zulufolket i Afrika har den och mycket mera. Du förstår mer när du går kursen.

 

 För att läsa om kursen på Drunvalos internationella hemsida klicka här www.drunvalo.net,

Om du känner att det här är rätt för dig så är det min ödmjukaste önskan att vara din medvandrare.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR/ Monica

 

 PS. Det här ÄR en avancerad kurs. Men den passar alla! Är du van att meditera tar du lätt till dig det mesta och aktivering sker oftast direkt under kursen. Andra får sin aktivering hemma när man kan ta de olika delarna i sin egen takt. Den som är mer eller mindre nybörjare kan också få en direkt total aktivering för du är redo på ett inre plan, andra får med sig alla tekniker som behövs för att inom en snar framtid bryta igenom de begränsningar vi samlat på oss.

Det är dags nu. Du, vi är klara för ansvaret

Kursen ”Alltet är Kärlek” är en ren fortsättning på ATIH, kanske man kan kalla den ATIH Del 2?

Mycket kort beskrivet kan man säga att i ATIH lär du dig bryta vardagens beta-våglängd för att kunna leva från ditt hjärta, att leva i Alpha-våglängd, i” Alltet är kärlek” går vi från Alpha-vågländ och till att förstå Gamma!

Exempel vad du kommer att möta under kursen: Birkeland Currents, Rodins coil, Trimerkaba, Gudomlig Geometri, din Alpha och Omegasfär......meditationer, healing......och mycket, mycket mer.

Här är några kommentarer från deltagare:

Rune: "Det var et slikt kurs som man som lysarbeider bare kunne drømme om at oppleve. Den herlige gruppe, Ditt herlige kursus og Elskelige Drunvalo’s visdom kom sammen!

Takk Monica av hele mitt hjerte!"

 

Maria: Här kommer mina rader om Alltet är Kärlek. Innerligt tack för kunskapen du förmedlar och för allt du gör för världen Monica <3, Tacksamheten svämmar över när jag tänker på vilket slit jag har haft de sista åren och jämför med hur mitt liv varit de senaste två månaderna sen jag kom hem från Koster och kursen Alltet är Kärlek. Det har skett en förvandling och en transformation i mig som jag inte trodde var möjlig. Samma liv, samma utmaningar, men äntligen, äntligen förståelse och insikt för hur jag kan ta hand om mig själv och mitt inre på ett hållbart sätt och gå genom livet med kärlek, balans och harmoni. Jag förstår att jag haft pusselbitarna länge. På Alltet är Kärlek landade saker och ting på plats och nu förmår jag använda dessa verktyg som en helhet. Det är fantastiskt! Äntligen mår jag bra. Efter år av utmattning, gamla hjulspår och en känsla att behöva kämpa så mycket så har jag fortfarande lite tvekan och undrar ibland om det verkligen bär, men för varje dag som går så växer tilliten och känslan att jag faktiskt hittat hem. Att jag kan det här. Och att livet är oändligt gott. Innerligt TACK Monica!

Deva Ananda Om:  Jag rekommenderar Monica L-Öhrns kurs ”Alltet är Kärlek mycket varmt. Det var intensivt inre och yttre arbete under fyra hela dagar, men det gav mig nya verktyg och ett vetande att allt verkligen hör ihop i hela Skapelsen och det just jag bidrar med är viktigt i varje andetag. Dags att manifestera det vi vill skapa på vår Jord och sluta anklaga andra! 💜 Jag andas in ljus, kärlek och helande. Jag andas ut ljus, kärlek och helande till alla. Deva. Alltet är Kärlek! 💜

 

Christer: Kärleken flödar, vilka ord kan beskriva denna resa in i Allt som Är. Underbara Vän, Underbara Ängel, Ditt trollspö har än en gång fått mitt hjärta att svämma över. Med klarhet och tydlighet har Du fömedlat så kraftfulla verktyg att jag ännu inte kan greppa fullt ut vad som hänt. Din förmåga och Ditt sätt att vägleda har jag aldrig tidigare mött. Du är ”One of a Kind”, Du är det Du lär ut. Det är svårt att förstå att efter varje tillfälle jag deltagit i kurs hos Dig så är det det starkaste jag upplevt. Kan det ens vara möjligt att toppa detta<3 Jag vilar i full tillit att allt du lärt ut är befäst i mitt innersta. Kärlek Kärlek Kärlek

 

Marita: Denna kurs gav mig djupare förståelse och det känns i hela kroppen .Jobbar på Förskola där Beta våglängder stress mm. I går kände jag att jag var i Alfa frekvens hela dagen otroligt är så TACKSAM för det. Dessa redskap är unika och jag rekommenderar verkligen denna kursen som hade Världs Premiär. Monica tydlig pedagogisk och mycket kunnig erfaren delade kunskapen på ett Kärleksfullt sätt. Kan bara säga TACK MONICA från mitt hjärta. Vill gärna gå den en gång till för energin var så kärleksfull och har den med mig i vardagen.

 

Karin AS: Grattis alla som väljer gå ”ALLTET är kärlek”!! Så underbara frekvenser hela tiden 💞 Mycket djupgående healing, starka meditationer, vara i alfa å gamma vågors välgörande tillstånd, <3 andningen å torusfältet utvidgas, inre vetskap/förståelse ”konkritiseras”, ens geometriska former stabiliseras ytterligare, VARANDET i ALLTET är underbart. TAAACK Monica för att du finns ibland oss å gör detta möjligt!!💓 Du gör en enorm skillnad! Allt växande i dina kurser är fantastiskt 💖! denna gång: Vilket enormt lyft – 5:ans växel direkt! – svårt beskriva i ord-behöver upplevas – å tack vare alla övningar å nya tekniker fortsätter jag på hemmaplan

Karin F: Text natt till sista kursdagen: ”Monica, låt mig presentera mig. Jag är Karin, Atalaya, MaRa från den Galaktiska Federationen. Jag är här för att du kallat på mig. Du tyckte det var dags för ett återvändande, ett uppvaknande och en påminnelse om att jag är här för att fullfölja det löfte jag en gång avgett. Jag har nu signat upp och kommer göra allt jag kan för att förverkliga den önskan som fyller mitt hjärta. Med din hjälp Monica, har jag jag nu fått med mig de nycklar jag behöver i min vardag för att kunna hålla kursen – stadigt och med fast hand – i den riktning hjärtat vägleder mig………….”

”Tack Monica, ditt sätt att förmedlar esoterisk visdom på, är helt outstanding! Det gjorde att kunskapen togs in, integrerades och blev till en del av mig. Du utstrålar den livskraft och det djup som gör att jag känner mig tillräckligt trygg. Nu vet jag mer om vem jag är och varför jag är här. Thot och jag har haft daglig kontakt efter kursen och han ger mig vägledning som stärker, lyfter och stabiliserar.”

Synnöve:"Kjære Monica! TAKK!!!!! 

Jeg forstod i går hvorfor hele prosessen virket mye enklere nå, .................. Det er jo selvfølgelig som å kjøre bil. Første gangen er det så mye å forholde seg til av pedaler, girstang, styre, blinklys, alle speil, plassering,  sikkerhetsbelte, at det virker overveldende og komplisert. Så forsvinner detaljene og alt blir en naturlig flyt. Så bytter en til større bil, med  automatgir, cruise kontroll, kamera bak, hybrid, gps.. noen få turer, så er det helt naturlig igjen, og en slipper å tenke på det.. Og for en bil! Utrolig som saker blir kompliserte i hodet, når en ikke har tatt seg tid til å øvelseskjøre, og oppleve hvor enkelt og naturlig det faktisk er! Veldig takknemlig og glad for at jeg gikk kurset nå. Mye har skjedd på dette året, og reisen tibake til flammen/gnisten i fjor, har nok også hatt en mye større betydning enn jeg har forstått hittil. Og nå er også den tilgjengelig for alltid! Fra djupt i mitt hjerte, inderlig Takk!!" 

Del 3, ”Att Tjäna Alltet” är en ren fortsättning på ”Alltet är Kärlek”Del 2.

Mycket kort beskrivet kan man säga att i Del1, ATIH, lär du dig bryta vardagens beta-våglängd för att kunna leva från ditt hjärta, att leva i Alpha-våglängd, i Del 2, ”Alltet är kärlek” går vi från Alpha-våglängd och till att förstå Gamma!

Här i Del 3, blir det fördjupning, förklaringar och övningar. Mer om Birkeland currents, mer om trimerkaban, mer om Gudomlig Geometri och här kommer Vektor Equilibrium in! Och massor om att förstå den. Den står för Total balans och uppstår först när vi är helt balanserade maskulint-feminint.

Mer om gammavåglängden och hur man kan nå den, mer om hjärtandning, mer meditation, mer att tjäna Moder Jord och mänskligheten - Alltet, och VAD innebär det att tjäna?

Meditationerna är både för oss själva och Alltet!

Mer forskning men bara i anslutning till det som redan nämnts i Del 1 och 2. Tex vad innebär det att förstå vad den elektriska människan är? Ny forskning som kan hjälpa både dig och dina nära och kära i vardagen. Och mycket mer.....  : )

Några ord från deltagare som hunnit komma in:

Karin Fa: Några ord om kursen… Att Tjäna Alltet var inte en kurs, det var en initiering som vi i grupp gick igenom tillsammans in i den röda solens frekvens. Vi har väntat på den här frekvensen, jorden har väntat, och nu är tiden inne. Äntligen! Monica håller kärleksfullt hela gruppen i denna 4 dagar långa initiering, tack! Så läkande och kraftfullt på samma gång. Teori finns med som vanligt, varvat med övningar och meditationer. Det hela leder till ett stort energiarbete, där alla är med, ingen halkar efter, vi gör det tillsammans som grupp. Mitt hjärta hade längtat efter detta. Nu går vi vidare ut i världen som små röda solar :)

Marita  ❤   Hjärtligt Tack  Monica för en helt otrolig kurs  . Det var en mycket djup inre förståelse som väcktes  . En aha upplevelse på något  djupt inom mig .  Det är svårt att sätta rätt ord på kursen för ord räcker inte till  . Jag är djupt tacksam  för att DRUNVALO  och  MONICA   förmedlar kunskapen som är så viktig för mänskligheten  . Jag kan på det varmaste rekommendera mina medmänniskor att ta del av kunskapen förståelsen en djup transformation  äger rum . Från mitt Hjärta ett stort TACK  .

Christer : Ännu ej landat om jag någonsin kommer göra det. Betelgeuse fyller mig med Kärlek och varje meditation skapar en starkare koppling både till Betelgeuse och den nya Matrisen. Jag vaknar med Tacksamhet, Kärlek och en upplevelse av fullständig hälsa och balans.

Kroppen förändras och föryngras varje dag sedan kursen. Jag undrar om du fått mer rapporter om kroppsliga förändringar efter kursen? Angående kroppsliga förändringar det är fler som upplevt detta, läkningar, uppgraderingar....

Det känns som cellerna håller mer vatten nu.

Du ville ha inspel om hur vi jobbar med de geometriska formerna. Jag har under de senaste åren tagit hjälp av Solarlogos Ärkeänglar för att förstärka alla vektorer i formerna. Efter Tjäna Alltet har jag jobbat enbart med Kuboktaedern och mitt hjärta ökar i balans. Thot är med i skapelsen och stöder mig på min väg mot fullständig balans.  Kärlek från en mycket tacksam elev.

Mer ingående info om respektive kurs och plats:

 

2024

 OBS! FULLBOKAD

 Part 1, ATIH Awakening The Illuminated Heart,    

11:th - 14:th of January

Arild, Skåne, Sweden, about 40 min from Helsingborg.

Please note, this workshop will be in English! If you need some translation to Swedish - You will get it! : )

Contact: Eva-Lena Söderberg, 070 4445982, evalena.soderberg@gmail.com  

You can read about the workshop on drunvalo.net, where you also do the registration.  I have to add, there have been some problems sometimes with the website. Do not hesitate to contact me. (Monica)

Please do not use any å, ä, ö on the internationall website.

We start the workshop the 11:th of January at 9.00 and end at about 6 in the afternoon every day.

 

Prize for the workshop, four full days: 3900 SEK. Please pay to SWISH  0708434606 , or BG 5679 - 7152, alternative

IBAN SE 725 0000 0000 5174 1193346, BIC ESSESESS  

 

​Prize for accomodation and food, please contact Eva-Lena

 

Questions about how to get to Arild, food and accomodation please contact Eva-Lena

Registration to her as well.

Eva-Lena Söderberg, 070 4445982, evalena.soderberg@gmail.com

Please give her your adress, mail and mobilnr.

.

Questions about the workshop contact Monica Ljungberg-Öhrn, monica@artofmonica.se   +46 708434606

From my heart: You are so very welcome!

Del 1, ATIH, Awakening The Illuminated Heart,

8 - 11:e februari, Persöbyvägen 194, 946  91, ROKNÄS, Piteå, Sverige

Kontaktperson: Karin Andersson Stenvall   +46 768230623   ljuskallan@gmail.com

Du kan läsa om kursen här ovan.

Ankomst till Piteå på kvällen innan kursstart, onsdag den 7:e, eller om du har kort resväg på morgonen den 8:e. Vi börjar kl.9.

 

​Det är enkelt att komma dit med flyg till Luleå och tåg till Älvsbyn.

 

​Kursstart den 8:e kl. 9.00 och till ca kl. 18.00 varje dag.

 

Pris för själva Kursen 3900 kr. Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606

 

​Pris för boende och mat kontakta Karin.

 

Boende hemma hos Karin och fantastisk vegetarisk eller vegansk mat som hon ordnar. En del hemmaodlat!   : )   Hon ordnar med mat och fika, kaffe och the.

 

Anmälan av kursen och frågor om resväg, mat och boende till Karin Andersson Stenvall, mobil 0768230623, mail ljuskallan@gmail.com. Ange namn, adress, mail, mobil, så vi har aktuell information.

 

​Frågor om själva kursen kontakta Monica Ljungberg-Öhrn, monica@artofmonica.se   +46 708434606

Hjärtligt välkommen!

Del 1, ATIH, Awakening The Illuminated Heart,

14 - 17:e mars, Stocklycke Vandrarhem, Omberg,  Ödeshög 59993, Sverige

Kontaktperson coh anmäl dig till: Monica Ljungberg Öhrn, monica@artofmonica.se, 0708434606

Vid bokning: Ange namn, adress, mail och mobil, så vi har aktuell information. MEN BARA PRELIMINÄRBOKNING! Formulär med alla detaljer sänds ut senare! : )

Du kan läsa om kursen här ovan.

David Appelgren kontaktade mig med orden: Det borde vara en kurs på Omberg!  Och jag håller totalt med!

Det blir en spännande blandning av kurs och energiarbete på en av Sveriges vackraste och mest spännande energiplatser. Det jag vet är att det blir ett viktigt energiarbete inför vårdagjämningen den 20:e mars!

Och bästa sätt - som jag känner till - att förbereda sig /och vara i energiarbete, är Drunvalos kurs.

Vi hälsar dig Hjärtligt Välkommen!

Information om kursen finns också på Drunvalos internationella hemsida, drunvalo.net.

Här kommer preliminär praktisk info, mer kommer senare.

Ankomst till Stocklycke på kvällen innan kursstart, onsdag den 13:e, eller om du har kort resväg på morgonen den 14:e. Vi börjar kl.9.

 

Kursstart den 14:e kl. 9.00 och till ca kl. 18.00 varje dag.

 

Pris: Kursen och lunch ingår 4500kr, (varav kurs 3900 kr och enklare lunch150kr/dag).

Betalas till BG 5679-7152 senast dagen innan kursstart, alternativt SWISH till 0708434606

Boendekostnad varierar tex enkelrum per person 500kr och 600kr beroende på standard.

Dubbelrum per person: 350kr och 400kr beroende på standard.

Trebäddsrum per person: 300kr

Mat: Lunch ingår i kurspaketet. Kom ihåg att skriva ev. allergier och önskemål.

Frukost och middag kan beställas eller ordna själv i gemensamt kök. Vi återkommer närmare i tid med exakta detaljer.

Vid bokning: Ange namn, adress, mail och mobil, så vi har aktuell information. MEN BARA PRELIMINÄRBOKNING! Formulär med alla detaljer sänds ut senare! : )

 

​Frågor om själva kursen kontakta Monica Ljungberg-Öhrn, monica@artofmonica.se   +46 708434606

Hjärtligt välkommen!

​Du kan registrera dig på Drunvalos hemsida och få ett certifikat som bevis att du gått kursen men hemsidan är under uppdatering så vänta gärna lite.

För att registrera dig på Drunvalos hemsida för att få Certifikat att du gått Del 1 ATIH  klicka här.  Det behövs inte för Del 2 och 3.

1. Klicka på Enroll now. Skriv in namn tel. osv. men INGA nordiska bokstäver som ÅÄÖ, och ett Password!  Det kommer en förteckning med summan 14.99 dollar. Betala med Visa eller Paypal.

2. Gå sen in igen på www.drunvalo.net, klicka på School of Remembering, leta upp och klicka på Login here, skriv in din mail på Username och samma Passord du skrev första gången.

3. Du kommer in på Din sida, Klicka på Workshops & Certificates, Till vänster kommer en rad med, Workshops, view all workshops, Teacher Monica Ljungberg-Öhrn, klicka på Search, leta upp rätt workshop och klicka på Register Now och en gång till Register Now.

 

Det verkar krångligt men skriv gärna ut den här delen och ta ett klick i taget. Har du problem- kontakta mig.

I den allra djupaste respekt för den du verkligen ÄR,

Monica

 

När det gäller ATIH kurserna vill jag uppmärksamma dig på att du betalar halvt pris när du går om kursen och tar en vän med, eller om du går om en tredje gång, då går du också för halvt pris. Ännu ett alternativ är att ta med två vänner och du betalar ingen kursavgift, endast boende kommer tillkommer.

 

Rekommenderad läsning: Drunvalo Melchizedek; The ancient secret of life Vol. 1 and 2; The Serpent of light; Living in the heart. Böcker kan beställas hos Regnbågens Böcker & Smycken i Göteborg   www.regnbagens.com

OBS! Oroväckande ofta försvinner mail. Om du inte får svar, maila igen eller sms:a eller ring! Detsamma gäller när det närmar sig kursstart om du inte hört från mig.

 

Jag ser fram till att möta Dig!

I Kärlek och Ödmjukhet/ Monica

Kontakt info: Monica Ljungberg-Öhrn, Lövås 4, 452 05 SYDKOSTER, SVERIGE

Certifierad ATIH-lärare, School of Remembering

Mobil +46 (0)708 434606

Mail: monica@artofmonica.se

Web, konst och kurser www.ateljelovas.se

Betalning till: BG: 5679-7152, alternativt SWISH till 0708434606.

IBAN SE 725 0000 0000 5174 1193346       BIC ESSESESS      Org.nr 561104622701

Kontakta oss
bottom of page